Wie ben ik?

Ik ben Kevin Schopenhouer, momenteel 24 jaar oud en afgestudeerd aan de Avans hogeschool in Breda.  Als Small Business & Retail Management student heb ik de minor online marketing doorlopen eveneens aan de hogeschool van Avans.

Inmiddels heb ik al heel wat kennis met betrekking tot marketing opgedaan en doe ik steeds meer kennis van onlinemarketing op. In de toekomst ben ik opzoek naar een baan die voldoende uitdaging biedt en ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Ik functioneer graag als spin in het web en houd van afwisseling. Ik ben daarnaast een echt mensen mens en werk graag in een team.

Naast mijn studentenleven ben ik 7 jaar werkzaam als teamleider op een distributiecentrum van Jumbo in de avonden en weekenden.

Naast werken  heb ik een passie voor karpervissen, kitesurfen, snowboarden, fitnessen en Airsoften. Eigenlijk kun je wel stellen dat ik alles m.b.t. sport leuk vindt.

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Ik hoop dat ik via dit blog nuttige informatie met jullie kan delen en mijn eigen kennis meteen up-to-date kan houden. Want er veranderd niks sneller dan de dynamische omgeving van online marketing.

Mocht je meer van me willen weten of heb je een potentiële vacature openstaan, schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

O ja, vergeet mij ook niet toe te voegen op Linkedin! 🙂

linkedin-button

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s